onsdag 3. februar 2010

Messe og inspirasjonstur!

Som tidlegare nemnt har Patinadamene vore til Oslo for å bestille varer på Gåve og Interiørmessa. Det vart mange varer frå House Doctor denne gongen! Men me vart kjent med andre spanande leverandørar og, så me får sjå kva det vert til etterkvart ; -)

I tillegg til messa nytta me høvet til å besøke butikkar me likar. På vår vandring til ein av favorittbutikkane kom me over denne fantastiske blome-butikken! Me ynskjer oss ein slik i vårt nærmiljø! Butikken heiter Passiflora og er å finne i Skovveien (eller deromkring) på Frogner.

Butikken me skulle til var KVIST. Det er ein unik butikk som kombinerar varer, lokale og stemingar på ein nydeleg måte. Det er ikkje store butikken, men eg trur me var der i nærmare ein time! Berre kosa oss.! Ein flott butikk med ein utruleg sjarmerande innehavar.

(Biletet er lånt frå Kvist si heimeside).
Patina-T

2 kommentarer:

christin sa...

passiflora er en fantastisk butikk! kanskje dere stakk innom sverre sæthres konditori når dere var på de trakter? hvis ikke må dere gjøre det neste gang dere er på oslotur, han lager de mest fantastiske ting :) pistasjmakroner, ja takk!! fin blogg dere har her!

Dans på roser... sa...

Passiflora, ja.....
Aina som driver og eier Passiflora er blomsterdekoratøren som laget kronprinsessens brudebukett.....men det visste dere kanskje fra før?
Hun er kjempeflink! Men jobber fra morgen til kveld.......nesten 7 dager i uken;) Ligger mye arbeid bak en slik butikk.

Nattaklem fra nattugle og
eks-blomsterdekoratør...=)