tirsdag 16. mars 2010

NettbutikkMåtte berre innom og sei hei :)
Og, at dersom du ikkje har høve til å koma innom butikken vår, kan du sjekka innom nettbutikken vår.
Der prøver me å leggja ut nye varer etterkvart, og det går an å bestilla ved å senda oss ein e-post.
Til no har me også hatt nettbutikk på websida vår, men den skal vekk, og me er framleis litt i overgangsfasen.
Ellers ventar me på våren her også.....
Det ligg ein diiiger snøhaug like framfor butikken vår, den vert nok liggande til mai...Håpar å avslutte vinterbilete sesongen no ;)

4 kommentarer:

Karen Marie sa...

Den ser fin ud din netbutik, kan kende en del fra danske House Doctor - deres ting elsker jeg også, jeg låner ret tit regi fra dem når jeg skal lave en foto sag :0)
Held og lykke!

Forårs hilsner Karen Marie

kardemomme sa...

Hei
For en flott nettbutikk dere har!
Dette var helt og holdent min stil. Jeg er så utrolig glad i gjenbruk jeg også, og er en flittig loppemarkedgjenger. Dessuten elsker jeg bruken av sterke fargeklatter i hvite interiører.
Jeg linker til dere slik at jeg finner dere igjen i denne nettjungelen. Ønsker dere lykke til og så tar jeg meg en tur innom igjen snart. Hilsener fra Kardemomme :))

Inger Johanne sa...

Takk for fin helsing på bloggen min! Eg har lese om dykk før, og har lenge tenkt å komme innom!! Men så er eg så sjeldan den vegen... Butikken ser kjempefin ut! Spanande med nye planar òg! Eg kjem til å følge med vidare:-)

IJ

kardemomme sa...

Heisann :)) Her er jeg igjen! Det er så sjelden jeg finner blogger som går rett i hjertet, men nå har jeg altså funnet en.. Dere har seilet opp som en favoritt med alle de herlige bildene av den gamle butikken og hjemmene deres.
Jeg har bladd meg gjennom alle innleggene og har kjent inspirasjonen komme som en stor boble i magen. Blir så hoppende glad av stilen deres, med retrostoffer og gamle fine møbler! Boka Thriftychic skal jeg gå inn på Capris og bestille med en gang. Ser ut som om den er noe for meg også. Jeg er alltid på leting etter inspirerende bøker i denne stilen. Ha en fortsatt fin dag i nydelige Evanger! Jeg kommer snart tilbake ;)Hilsener fra Kardemomme :))